Betöltés...

Fejlesztés

Minden fejlesztésünk egyéni és egyedi. Legyen szó mobilapplikációról, weboldalról, webalkalmazásról, vagy szoftveres megoldásról.

Webfejlesztés

Az internet manapság a leggyorsabb csatornát biztosítja egy adott probléma megoldására. Egy saját weblap segítséget nyújt, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják vállalkozását.

Szoftverfejlesztés

Lokális környezetben futó szoftver, amely egy adott iparág vagy szolgáltatás gördülékeny, hibamentes működésére lett fejlesztve.

Webalkalmazás

Webalkalmazás az Ön webszerverén vagy a Playall PlayAdmin szolgáltatásán keresztül. Az Online szoftverfejlesztés annyiban nyújt többet, hogy akár ügyfelei és felhasználói is elérhetik az adott szolgáltatást online, emellett felhasználói hitelesítésre is lehetőséget ad.

PA-CDN tartalomszolgáltatás

Ezt a szolgáltatást azon ügyfeleinknek javasoljuk akik olyan mennyiségű médiatartalommal rendelkeznek, hogy egy sima webszerver nem lenne képes kiszolgálni azt.

IT távfelügyelet

Manapság a piaci lehetőségek és humán erőforrás hiánya nem teszi lehetővé egy főállású szakember alkalmazását. Saját fejlesztésű monitoring rendszerünkkel, viszont folyamatosan tudjuk ellenőrizni és karbantartani irodája informatikai rendszereit és infrastruktúráját.

Mobilapplikáció fejlesztés

Ezt a szolgáltatást egyénileg adott platformra fejlesztjük (iOS, Android), az ügyfél igényei szerint, illetve az alkalmazás publikálását is vállaljuk az alkalmazás-áruházakban.

PlayShop webáruház

A PlayShop rendszerünk lehtővé teszi egy webáruház teljeskörű üzemeltetését, többek között: számlázás, bankkártyás fizetés és adminisztráció. Design fejlesztésünk minden esetben egyedi az ügyfél elképzelései alapján.

Online tartalommarketing és statisztika

A vállalkozások életében az egyik legfontosabb az online jelenlét. Rendszereink segítségével vállalkozása eljuthat a potenciális ügyfélkörhöz. Nyomonkövetheti riportokban ügyfelei online szokásait és a marketing hatékonyságát is.

Domain és webhoszting

Rendszerünknek köszönhetően, Ön online kezelheti domain neveit és webhoszting előfizetését is.