Betöltés...

Cégünkről

Vezetői köszöntő

A Playall Informatika egy IT és Média megoldásokkal foglalkozó cég, melynek célja, hogy letisztultan és érthetően adhassa át Önnek korunk kiemelkedő megoldásait. Informatikai szolgáltatásaink széleskörű palettája áll ügyfeleink rendelkezésére a legegyszerűbb megoldásoktól kezdve, az átfogó - és egyéni komplexebb megoldásokig.

Cégünk mára egy jelentős, folytonosan fejlődő, növekvő, sikeres és a hazai informatikai szegmens meghatározó szereplőjévé vált. Célunk a vállalkozás megalakulása óta változatlan: Magas szintű szaktudással, és kellő ambícióval kiszolgálni ügyfeleink mindennemű igényét, prémium szolgáltatásokkal, megfizethető áron. Mindezt egy lelkes, fiatalos, de magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező csapattól.

Fejlesztéseink

Minden fejlesztésünk egyéni és egyedi. Legyen szó mobilapplikációról, weboldalról, webalkalmazásról, vagy szoftveres megoldásról.

Szolgálatásaink

Nem csak a rendszerek fejlesztését végezzük el, de vállaljuk azok üzemeltetését és karbantartását is. Szüksége lenne webszerverre, domainre, vagy más szolgáltatásra?

Török Krisztián

Török Krisztián
Ügyvezető igazgató

245

Ügyfél

161

Project

6

Éve a piacon

85

Szolgáltatás